Nutrigen test, DNA test en trichotest regio Ninove

Nutrigen test, DNA test en trichotest regio Ninove

De praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn is gevestigd in Meerbeke (regio Aalst) en wij zijn o.a. werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Naast onze vestiging in Meerbeke voeren wij ook behandelingen uit voor regio Ninove.

Nutrigen test: verrijk je levensstijl met voedingsadvies op maat

De nutrigen test is de sleutel tot het optimaliseren van je voedingspatroon op basis van je unieke genetische profiel. Dokter Véronique Vanhoorn zal deze resultaten interpreteren om je persoonlijke voedingsbehoeften te onthullen. Met deze waardevolle inzichten kan je betere keuzes maken voor een gezonder en evenwichtiger dieet.

DNA test: ontdek je erfelijke geheimen

DNA bevat een schat aan informatie over onze gezondheid. Dokter Véronique Vanhoorn helpt je beter begrijpen welke genetische aanleg je hebt voor specifieke gezondheidsproblemen. Met deze kennis kan je preventieve maatregelen nemen en je gezondheid in eigen handen nemen.

Trichotest: haar gezondheid en schoonheid

Je haar vertelt veel over je algehele gezondheid. Zo kan je achterhalen welke voedingsstoffen je haar nodig heeft en hoe je het beter kan verzorgen voor een stralende en gezonde uitstraling. Onze deskundige begeleiding zal je helpen om je haar op zijn best te houden.

Contacteer ons voor meer info

Ben jij ook benieuwd naar de praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn die actief is regio Ninove?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!