Peeling

Peeling

Chemische peeling is een procedure waarbij chemische producten locaal worden aangebracht om de huidlagen te vernieuwen, te hydrateren, de huidtoon te egaliseren en een boost te geven aan de toniciteit van de huid.

Faciale peelings kunnen gebruikt worden om fijne lijntjes, medium lijnen en diepe rimpels te corrigeren, ook om litteken acne te behandelen net als photoaging, huidverslapping, dunne en gerimpelde huid, pigmentvlekken of een vette huid.

Naargelang het type chemische product krijgt men een andere respons, dit kan een oppervlakkige, medium of diepe peeling zijn. De keuze van deze chemische producten wordt bepaald door huidtype, de voorgeschiedenis, conditie van de huid en de leeftijd.

Oppervlakkige retinolpeel 3% zal de huid verbeteren, fijne lijntjes verminderen, huidlaxiteit verbeteren, meer uitstraling en meer glow effect geven. Tevens werkzaaam voor melasma. Deze peeling gebeurt 4X met een interval van 6 weken ong. Vanaf dag 3 kan U lichtjes schilferen met een max van 4 dagen.

Oppervlakkige glycolzuurpeeling of fruitzuurpeeling wordt vooral toegepast op een vette huid, grove huidstructuur zoals comedonen, open porien, acne littekens en een verouderde huid. Deze peeling kan bij elke phototype (type huidskleur) toegepast worden.

Het resultaat is een mooie gladde , zachtere , ophelderende huidstructuur. Deze peel kan 2 dagen roodheid en een lichte irritatie vertonen. De postpeel verzorging zorgt ervoor deze onder controle te houden.

Oppervlakkige peeling op basis van gluconolacton 50% , en glycolzuur. Deze peeling geeft geen schilfering. En wordt 3X of 5x bij oudere huiden herhaald.

Onze locatie