Nutrigen test, DNA test en trichotest regio Geraardsbergen

Nutrigen test, DNA test en trichotest regio Geraardsbergen

De praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn is gevestigd in Meerbeke (regio Aalst) en wij zijn o.a. werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Naast onze vestiging in Meerbeke voeren wij ook behandelingen uit voor regio Geraardsbergen.

Nutrigen test: ontdek de kracht van voeding op maat

Met de nutrigen test krijg je inzicht in hoe je genetische samenstelling je voedingsbehoeften gaat beïnvloeden. Dr. Vanhoorn gebruikt geavanceerde DNA-technologie om je unieke genetische profiel te analyseren. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakt voedingsadvies aan te bieden dat is afgestemd op jouw genetische behoeften. Of je nu je gewicht wilt beheersen, energieniveaus wilt verbeteren of specifieke gezondheidsdoelen wilt bereiken, de nutrigen test opent de deur naar een gezonder leven.

DNA test: ontcijfer je genetische code

De DNA test gaat verder dan alleen voeding en biedt inzicht in je genetische aanleg voor diverse aspecten van de gezondheid. Ontdek je risico op genetische aandoeningen, erfelijke ziekten en genetische gevoeligheid voor bepaalde medicijnen. Dr. Vanhoorn biedt uitgebreide begeleiding om je te helpen en beter te begrijpen hoe je genetische code je gezondheid gaat beïnvloeden en welke preventieve maatregelen je kan nemen.

Trichotest: haar- en huid op maat bekijken

De trichotest biedt een unieke mogelijkheid om haar- en huidproblemen aan te pakken. Dr. Vanhoorn maakt gebruik van geavanceerde technologie om de gezondheid van je haar en huid te bekijken. Of je nu last hebt van haaruitval, een jeukende hoofdhuid of andere haar- en huidproblemen, dit geeft je een gedetailleerd inzicht en biedt op maat gemaakte oplossingen.

Contacteer ons voor meer info

Ben jij ook benieuwd naar de praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn die actief is regio Geraardsbergen?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!