Nutrigen test, DNA test en trichotest regio Aalst

Nutrigen test, DNA test en trichotest regio Aalst

De praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn is gevestigd in Meerbeke (regio Aalst) en wij zijn o.a. werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Naast onze vestiging in Meerbeke voeren wij ook behandelingen uit voor regio Aalst.

Nutrigen test: ontgrendel de kracht van voeding

De nutrigen test is een baanbrekende genetische test die je inzicht geeft in hoe je lichaam gaat reageren op verschillende voedingsstoffen. Dokter Véronique Vanhoorn zal je helpen bij het interpreteren van de resultaten en het aanpassen van je dieet op basis van je genetische profiel. Dit betekent dat je gerichtere voedingskeuzes kunt maken om je algehele gezondheid te verbeteren en mogelijke gezondheidsrisico’s te verminderen.

DNA test: onthul je genetische blauwdruk

De DNA test is een diepgaande analyse van je genetische blauwdruk. Deze test biedt inzicht in genetische aanleg voor verschillende gezondheidscondities en ziekten. Met deze kennis kan je proactief maatregelen nemen om je gezondheid te beschermen en mogelijke risico’s te minimaliseren. Wij zullen je begeleiden bij het begrijpen van je genetische informatie en het opstellen van een persoonlijk gezondheidsplan.

Trichotest: haar en gezondheid verbonden

Je haar is de weerspiegeling van je gezondheid, en de trichotest is een unieke benadering om meer te leren over je lichamelijke welzijn. De test gaat je haar analyseren op verschillende niveaus en biedt inzicht in voedingstekorten, hormonaal onevenwicht en andere gezondheid gerelateerde aspecten.

Contacteer ons voor meer info

Ben jij ook benieuwd naar de praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn die actief is regio Aalst?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!