Fillerbehandelingen

Fillerbehandelingen

De praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn is gevestigd in Meerbeke (regio Aalst) en wij zijn o.a. werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Naast onze vestiging in Meerbeke voeren wij ook behandelingen uit voor regio Geraardsbergen.

Wat zijn fillers, een woordje uitleg

Fillerbehandelingen zijn gebaseerd op hyaluronzuur. Deze stof komt ook voor in ons eigen lichaam. We injecteren deze stof in kleine hoeveelheden in de huid. Zo verbeteren we de vorm en structuur van de huid. Fillerbehandelingen worden heel natuurlijk aangebracht. De vloeistof wordt onder de huid gespoten op het gevraagde gebied. Dit kan zijn om rimpels te vervlakken, maar dit kan evengoed zijn om de lippen meer volume te geven. Zo krijg je het gewenste resultaat. De vloeistof die wordt ingespoten is lichaamseigen en dus afbreekbaar. Als je dit regelmatig laat doen, heeft dit wel een anti-aging effect. Door de dalende voorraad hyaluronzuur aan te vullen, trekt de huid weer vocht aan.

Wat zijn de soorten fillerbehandelingen?

Er zijn verschillende soorten fillerbehandelingen. Wij werken met fillers die hyaluronzuur bevatten. Dit zijn de meest veilige fillers, omdat hyaluronzuur een eigen lichaamsstof is.
We gaan telkens kijken naar de huid en plaats om te bepalen met welke fillers we gaan werken. Zo kunnen we optimaal te werk gaan en het beste resultaat bekomen.

Wat zijn de resultaten?

Fillerbehandelingen blijven lang maar niet permanent. Hyaluronzuur wordt afgebroken door ons lichaam, hierdoor kan je na enige tijd de behandeling herhalen indien gewenst.
Het resultaat blijft tussen de 6 en de 12 maanden.

Wanneer kan ik starten met fillerbehandelingen?

Bij eerste tekenen van veroudering kan je bij ons langskomen voor fillers. Dan bespreken we samen wat de beste oplossing is voor je huid.

Contacteer ons voor meer info

Ben jij ook benieuwd naar de praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn die actief is in regio Aalst en regio Geraardsbergen?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!