Filler behandeling in Brakel

Filler behandeling in Brakel

Filler behandeling in Brakel

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid beïnvloed door factoren zoals leeftijd, blootstelling aan de zon, roken en erfelijkheid, waardoor deze verslapt en fijne lijntjes en rimpels vertoont.

Wat zijn fillers?

Naarmate we ouder worden, neemt de botmassa en de hoeveelheid vet in ons gezicht af. Fillers zijn zachte, gel-achtige stoffen die water absorberen en de huid gladder en elastischer maken. Ze bestaan uit natuurlijke producten die goed verdragen worden en zijn een effectieve methode om huidveroudering en volumeverlies tegen te gaan.

Doel van een filler behandeling:

  • Volume geven aan jukbeenderen
  • Glad en eleganter maken van de kaaklijn
  • Opvullen van rimpels van neus naar lippen (nasolabiale plooien)
  • Vollere lippen of wangen om gelaatstrekken te accentueren
  • Opvullen van afhangende mondhoeken (marionetplooien)

De effecten van fillers zijn direct zichtbaar en worden nog versterkt binnen de eerste 3 weken. Doorgaans houdt het effect ongeveer 1 jaar aan en kan variëren per persoon.

Personalisatie en toepassing

Vanwege het brede scala aan soorten fillers wordt elke patiënt op een zeer persoonlijke manier benaderd, afhankelijk van het type rimpel en huidtype. Op deze manier blijft de patiënt er nog steeds natuurlijk uitzien. Door het gebruik van fillers en spierontspannende producten samen spreekt men van een liquid facelift.

Interesse in een filler behandeling in Brakel?

Ervaren hoe fillers uw natuurlijke schoonheid kunnen verbeteren? Maak vandaag nog een afspraak voor een consult!

Onze locatie