Rimpelbehandeling in Zottegem

Rimpelbehandeling in Zottegem

Jeugdige huid herstellen met rimpelbehandeling in Zottegem

Oorzaken van rimpelvorming

Rimpels worden veroorzaakt door een combinatie van factoren zoals verlies van collageen, genetische aanleg, blootstelling aan UV-licht, voedingskeuzes, slaappatronen, alcoholconsumptie en roken. Bij Dr. Vanhoorn erkennen we de unieke kenmerken van elk individu en het belang van het identificeren van specifieke oorzaken voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

We maken onderscheid tussen dynamische rimpels, die ontstaan door herhaalde gezichtsspierbewegingen, en statische rimpels, die altijd zichtbaar zijn. Dynamische rimpels worden behandeld met BTX-injecties, terwijl statische rimpels verschillende behandelingen vereisen, zoals fillers, peelings of lasertherapieën. Ons doel is niet alleen het verminderen van rimpels, maar ook het herstellen en behouden van de natuurlijke schoonheid van uw huid.

De 4D behandeling van Dr. Vanhoorn

De 4D-behandeling, ontwikkeld door Dr. Vanhoorn, is een geavanceerde benadering van rimpelbehandeling. Deze behandeling combineert verschillende technologieën en procedures, zoals SMOOTH-lifting, FRAC3, PIANO en oppervlakkige laserpeeling, voor een uitgebreide oplossing tegen tekenen van huidveroudering. Door deze technieken te combineren streven we naar een diepgaande verbetering van uw huidkwaliteit met een jeugdige uitstraling als resultaat.

Uw persoonlijke behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn streven we naar een persoonlijke aanpak van rimpelbehandelingen. Tijdens een uitgebreid consult bespreken we uw wensen, huidconditie en medische geschiedenis om een behandelplan op maat te ontwikkelen. Ons toegewijde team begeleidt u graag op uw weg naar een stralende en jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid te herstellen en te verbeteren.

Onze locatie