Rimpelbehandeling in Oost-Vlaanderen

Rimpelbehandeling in Oost-Vlaanderen

Rimpelbehandeling op maat in Oost-Vlaanderen voor een jeugdige huid

Oorzaken van rimpelvorming

Rimpels ontstaan door diverse factoren zoals verlies van collageen, genetische aanleg, UV-licht, voedingskeuzes, slaappatronen, alcohol en roken. Dr. Vanhoorn benadrukt het belang van het identificeren van individuele oorzaken voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

Er worden twee soorten rimpels onderscheiden: dynamisch en statisch. Dynamische rimpels ontstaan door spierbewegingen en worden behandeld met BTX-injecties, terwijl statische rimpels een diversere aanpak vereisen, zoals fillers, peelings of lasertherapieën. Het doel is om de rimpels te verminderen en de natuurlijke schoonheid van de huid te herstellen.

De 4D behandeling door Dr. Vanhoorn

De geavanceerde 4D-behandeling combineert diverse technologieën en procedures om huidveroudering aan te pakken. Deze behandeling omvat onder andere SMOOTH-lifting, FRAC3, PIANO en laserpeeling voor een algehele verbetering van de huidkwaliteit en een jeugdige uitstraling.

Persoonlijk behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn wordt geloofd in een persoonlijke benadering van rimpelbehandelingen. Tijdens een consult wordt uw wensen, huidconditie en medische geschiedenis besproken om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen. Het ervaren team staat klaar om u te begeleiden op weg naar een stralende huid vol jeugdigheid. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe uw natuurlijke schoonheid hersteld en verbeterd kan worden.

Onze locatie