Rimpelbehandeling in Ninove

Rimpelbehandeling in Ninove

Rimpelbehandeling op maat in Ninove voor een jeugdige huid

Factoren die rimpelvorming veroorzaken

Rimpels zijn het gevolg van verschillende factoren, zoals verlies van collageen door UV-licht, genetica, voeding, slaappatronen, alcohol en roken. Dr. Vanhoorn begrijpt de unieke behoeften van elk individu en benadrukt het belang van het identificeren van de specifieke oorzaken van rimpels voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

We maken onderscheid tussen dynamische en statische rimpels. Dynamische rimpels, veroorzaakt door gezichtsbewegingen, worden behandeld met BTX-injecties. Statische rimpels, zichtbaar in rust, vereisen een diverse aanpak met behandelingen zoals fillers, peelings of lasertherapieën. Ons doel is niet alleen het verminderen van rimpels, maar ook het herstellen en behouden van de natuurlijke schoonheid van uw huid.

De geavanceerde 4D-behandeling van Dr. Vanhoorn

Een innovatieve benadering van rimpelbehandeling is de 4D-behandeling, ontwikkeld door Dr. Vanhoorn. Deze behandeling combineert verschillende technologieën om huidveroudering effectief aan te pakken. De 4D-behandeling omvat stappen zoals SMOOTH-lifting, FRAC3, PIANO en laserpeeling voor een diepgaande verbetering van de huidkwaliteit en jeugdige uitstraling.

Uw persoonlijke behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld na een uitgebreid consult waarin uw wensen, huidconditie en medische geschiedenis worden besproken. Het ervaren team staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar een stralende, jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid te herstellen en te verbeteren.

Onze locatie