Rimpelbehandeling in Haaltert

Rimpelbehandeling in Haaltert

Rimpelbehandeling op maat in Haaltert voor een jeugdige huid

Oorzaken van rimpelvorming

Rimpels ontstaan door diverse factoren, waaronder verlies van collageen, blootstelling aan UV-licht, genetica, voeding, slaappatronen, alcohol en roken. Het is essentieel om de specifieke oorzaken van rimpels te identificeren voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

We maken onderscheid tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door gezichtsbewegingen, en statische rimpels die altijd zichtbaar zijn. Voor dynamische rimpels gebruiken we BTX-injecties, terwijl statische rimpels verschillende behandelingen vereisen zoals fillers, peelings en lasertherapie. Ons doel is niet alleen het verminderen van rimpels, maar ook het herstellen en behouden van de natuurlijke schoonheid van uw huid.

De 4D behandeling bij Dr. Vanhoorn

Een geavanceerde aanpak van rimpelbehandeling is de 4D-behandeling, ontwikkeld door Dr. Vanhoorn. Deze behandeling combineert verschillende technologieën om huidveroudering effectief aan te pakken. De 4D-behandeling omvat onder andere SMOOTH-lifting, FRAC3, PIANO en oppervlakkige laserpeeling voor een diepgaande verbetering van uw huidkwaliteit en jeugdige uitstraling.

Uw persoonlijke behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn streven we naar een persoonlijke aanpak van rimpelbehandelingen. Tijdens een consult bespreken we uw wensen, huidconditie en medische geschiedenis om een behandelplan op maat op te stellen. Ons ervaren team begeleidt u graag op uw weg naar een stralende en jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij uw natuurlijke schoonheid kunnen verbeteren.

Onze locatie