Rimpelbehandeling in Dendermonde

Rimpelbehandeling in Dendermonde

Behandeling van rimpels in Dendermonde: een op maat gemaakt plan voor een jeugdige huid

De factoren achter rimpelvorming

Rimpels ontstaan door verschillende oorzaken, waaronder verlies van collageen, genetische aanleg, blootstelling aan UV-licht, levensstijlfactoren zoals voeding, slaap, alcohol en roken. Dr. Vanhoorn erkent de uniciteit van elk individu en benadrukt het belang van het identificeren van specifieke oorzaken voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

Er worden twee hoofdtypen rimpels onderscheiden: dynamisch en statisch. Dynamische rimpels, zoals fronslijnen en kraaienpootjes, worden behandeld met BTX-injecties vanwege de beweging van gezichtsspieren. Statische rimpels, die altijd zichtbaar zijn, vereisen een gevarieerdere aanpak met diepe dermale of oppervlakkige behandelingen zoals fillers, peelings of lasertherapieën. Het doel is niet alleen het verminderen van rimpels, maar ook het herstellen en behouden van de natuurlijke schoonheid van de huid.

De 4D aanpak van Dr. Vanhoorn

Een geavanceerde behandeling voor rimpels is de 4D-behandeling ontwikkeld door Dr. Vanhoorn. Deze innovatieve aanpak combineert diverse technologieën en procedures om effectief huidveroudering te behandelen. De 4D-behandeling bestaat uit SMOOTH-lifting voor collageenversterking, FRAC3 voor het herstel van beschadigde huidcellen, PIANO voor verbetering van huidcontouren en oppervlakkige laserpeeling voor vernieuwing van huidtextuur. Door deze gecombineerde technieken wordt een diepgaande en langdurige verbetering van de huidkwaliteit bereikt met een jeugdige uitstraling.

Uw individuele behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn wordt geloofd in een persoonlijke benadering van rimpelbehandelingen. In een grondig consult worden uw wensen, huidconditie en medische geschiedenis besproken om een behandelplan op maat te maken. Het ervaren team staat klaar om u te begeleiden naar een stralende en jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe uw natuurlijke schoonheid hersteld en verbeterd kan worden.

Onze locatie