Rimpelbehandeling in Brakel

Rimpelbehandeling in Brakel

Behandeling van rimpels in Brakel: een gepersonaliseerd plan voor een jeugdige huid

De factoren die rimpelvorming veroorzaken

Rimpels ontstaan door verschillende factoren, waaronder het verlies van collageen door blootstelling aan UV-licht, genetica, voeding, slaappatronen, alcoholgebruik en roken. Bij Dr. Vanhoorn begrijpen we dat elke persoon uniek is en dat het identificeren van de specifieke oorzaken van rimpelvorming essentieel is voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

We maken onderscheid tussen dynamische en statische rimpels. Dynamische rimpels, zoals fronslijnen en kraaienpootjes, worden behandeld met BTX-injecties vanwege herhaalde spierbewegingen. Statische rimpels, die altijd zichtbaar zijn, vereisen een meer diverse aanpak. Afhankelijk van de diepte en locatie van de rimpels, bieden we diepe dermale of oppervlakkige behandelingen aan, zoals fillers, peelings of lasertherapieën. Ons doel is niet alleen om rimpels te verminderen, maar ook om de natuurlijke schoonheid van uw huid te herstellen en te behouden.

De 4D-behandeling van Dr. Vanhoorn

Een van de meest geavanceerde benaderingen van rimpelbehandeling is de 4D-behandeling, ontwikkeld door Dr. Vanhoorn. Deze innovatieve behandeling combineert diverse technologieën en procedures om een uitgebreide en effectieve oplossing te bieden voor tekenen van huidveroudering. De 4D-behandeling omvat verschillende stappen, zoals SMOOTH-lifting voor collageenversteviging, FRAC3 voor het herstellen van beschadigde huidcellen, PIANO voor het verbeteren van huidcontouren en oppervlakkige laserpeeling voor vernieuwing van de huidtextuur. Door deze technieken te combineren, kunnen we een diepgaande en langdurige verbetering van uw huidkwaliteit bereiken, met een jeugdige uitstraling als resultaat.

Uw individuele behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn streven we naar een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak van rimpelbehandelingen. Tijdens een grondig consult bespreken we uw specifieke behoeften, huidconditie en medische geschiedenis om een behandelplan op maat te ontwikkelen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden op weg naar een stralende en jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid te herstellen en te verbeteren.

Onze locatie