Rimpelbehandeling in Aalst

Rimpelbehandeling in Aalst

Behandeling van rimpels in Aalst: een individueel plan voor een jeugdige huid

De factoren die rimpelvorming veroorzaken

Rimpels worden beïnvloed door diverse factoren, zoals het verlies van collageen door blootstelling aan UV-licht, genetische aanleg, levensstijlkeuzes, slaappatronen, alcoholgebruik en roken. Bij Dr. Vanhoorn begrijpen we de unieke aspecten van elke persoon en het belang van het identificeren van specifieke oorzaken van rimpelvorming voor een effectieve behandeling.

Onze aanpak van rimpels

We maken onderscheid tussen twee hoofdtypen rimpels: dynamisch en statisch. Dynamische rimpels, zoals fronslijnen en kraaienpootjes, ontstaan door herhaalde spierbewegingen en worden behandeld met BTX-injecties. Statische rimpels zijn zichtbaar in rust en vereisen diverse behandelingen op basis van diepte en locatie, zoals fillers, peelings en lasertherapieën. Ons doel is niet alleen het verminderen van rimpels, maar ook het herstellen en behouden van de natuurlijke schoonheid van uw huid.

De 4D behandeling van Dr. Vanhoorn

Een geavanceerde benadering van rimpelbehandeling is de 4D-behandeling, ontwikkeld door Dr. Vanhoorn. Deze innovatieve aanpak combineert verschillende technologieën en procedures om een uitgebreide oplossing te bieden voor tekenen van huidveroudering. De 4D-behandeling bestaat uit meerdere stappen, waaronder SMOOTH-lifting voor collageenversteviging, FRAC3 voor huidcelherstel, PIANO voor huidverbetering en laserpeeling voor huidvernieuwing. Door deze technieken te combineren streven we naar diepgaande en langdurige verbetering van uw huidkwaliteit, met een jeugdige uitstraling als resultaat.

Uw individuele behandelplan

Bij Dr. Vanhoorn geloven we in een persoonlijke aanpak van rimpelbehandelingen. Tijdens een uitgebreid consult bespreken we uw wensen, huidconditie en medische geschiedenis om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat perfect past bij uw behoeften en verwachtingen. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden op weg naar een stralende en jeugdige huid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij uw natuurlijke schoonheid kunnen herstellen en verbeteren.

Onze locatie