Rimpelbehandeling

Rimpelbehandeling

Ontdek de praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het uitvoeren van rimpelbehandelingen.
Wij zijn gevestigd in Meerbeke en werkzaam in Oost-Vlaanderen, o.a. in Ninove, Aalst, Geraardsbergen, enz.

Een overzicht van onze rimpelbehandelingen

Rimpelbehandelingen zijn een populair middel om je gezicht te verfraaien en te verjongen. Er zijn verschillende soorten rimpelbehandelingen die elk verschillende resultaten met zich meebrengen.
Botox is de meest populaire rimpelbehandeling en is een injectie die de spieren verlamt waardoor rimpels worden verminderd. Fillerbehandelingen zijn ook populair en kunnen worden gebruikt om rimpels te verminderen. Deze injecties bevatten hyaluronzuur die de huid opvullen. Chemische peelings kunnen ook worden gebruikt om de huid te verjongen en rimpels te verminderen. Het is een procedure waarbij chemische stoffen worden gebruikt om de bovenste laag huidcellen te verwijderen, waardoor een jonger uitziende huid wordt blootgesteld. Laserbehandelingen zijn een andere optie om rimpels te verminderen. Deze procedure gebruikt lichtgebaseerde technologie om de huid te verjongen en rimpels en littekens te verminderen.

Wij bieden onderstaande rimpelbehandelingen aan:

Fotona biedt een 4D behandeling aan:

Deze 4D behandeling is een revolutionair behandelingsconcept in een synergistische 4 staps procedure. Dit wordt bekomen door 2 golflengten te combineren met verschillende pulsen in het aangezicht.

Indicatie:

  • verouderde huid (zon)
  • fijne lijntjes/rimpels
  • huidverzakkingen (Vb.: hamsterwangen)
  • laxiteit van de huid

Hoe werkt het?

  1. SMOOTHLIFTING

Zachte en pijnloze behandeling in de mondholte. Hierbij wordt collageen steviger en er wordt ook nieuw collageen aangemaakt. Dit zal bijdragen tot de elasticiteit en strakheid van de huid.

  1. FRAC 3

Hierbij wordt met een fractionele laser diepere imperfecties behandeld om de huid te herstellen: terug jeugdige textuur en betere tonus van de huid.

  1. PIANO

Hierbij wordt energie van buitenaf geleverd om een strakker effect te bekomen. Bijvoorbeeld ter hoogte van de kaaklijnen en wangen.

  1. OPPERVLAKKIGE LASER PEELING

Dit is bedoeld om dode huidcellen te verwijderen, poriën te dichten en pigmentvlekken te reduceren. Afhankelijk van patiënt tot patiënt raden we 1 tot 3 behandelingen aan en een jaarlijkse onderhoudsbehandeling. Er kan ook een diepere peeling uitgevoerd worden naargelang de diepte van de rimpels (ablatieve fractionele laserbehandeling)

Het behandelingsvoorstel wordt op maat gemaakt en tijdens de consultatie uitvoerig overlegd.
Interesse? Neem contact met ons op!