PRP behandelingen in Ninove

PRP behandelingen in Ninove

PRP behandeling in Ninove

Welkom bij onze geavanceerde PRP (Platelet Rich Plasma) therapieën, een innovatieve vorm van regeneratieve geneeskunde die gericht is op het vervangen of herstellen van cellen met gezonde en functionele cellen. Dit is de geneeskunde van de toekomst: autologe biotherapie die mensen geneest met hun eigen cellen, zonder bijwerkingen, met perfecte tolerantie en een enorm potentieel.

Procedure van een PRP behandeling

De procedure begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed, dat vervolgens wordt gecentrifugeerd om verschillende bloedcomponenten te scheiden, waaronder de bloedplaatjes. Deze geconcentreerde bloedplaatjes bevatten groeifactoren die essentieel zijn voor het genezingsproces van verschillende aandoeningen. Door de bloedplaatjes te concentreren, kunnen we de actieve groeifactoren tot wel 6 keer verhogen, wat de kans op genezing vergroot.

Hoe werkt een PRP behandeling?

Het plasma, rijk aan bloedplaatjes (PRP), wordt met behulp van een fijn naaldje of via microneedling geïnjecteerd in het gezicht, de hals, het decolleté en de hoofdhuid. De bloedplaatjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe bloedvaten, wat resulteert in huidvernieuwing. Op de hoofdhuid bevordert dit de haargroei.

Welke aandoeningen kunnen worden behandeld met PRP?

  • Alopecia (haaruitval)
  • Actieve acne
  • Huidverjonging, versteviging, verbetering van de huidkwaliteit, hydratatie – ook bekend als de ‘Vampire Facelift’
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Traangoot
  • Littekenbehandeling

Voor deze aandoeningen bieden wij verschillende behandelingen aan die kunnen worden gecombineerd, zoals Er-Yag en Nd-Yag laser, fillers, mesotherapie en microneedling. Tijdens het consult wordt de meest geschikte behandeling besproken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn 3 behandelingen met een interval van 6 weken nodig. Daarna moet de behandeling om de 4 à 6 maanden worden herhaald voor optimaal resultaat.

Zoekt u een PRP behandeling in Ninove?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe PRP therapieën uw gezondheid en welzijn kunnen verbeteren!

Onze locatie