PRP behandelingen in Haaltert

PRP behandelingen in Haaltert

PRP behandelingen in Haaltert

Ontdek onze geavanceerde PRP (Platelet Rich Plasma) therapieën, een innovatieve vorm van regeneratieve geneeskunde die zich richt op het vervangen of herstellen van cellen met gezonde en functionele cellen. Dit is de geneeskunde van de toekomst: autologe biotherapie die mensen geneest met hun eigen cellen, zonder bijwerkingen, met perfecte tolerantie en een enorm potentieel.

Procedure van een PRP behandeling

De procedure begint met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed, dat vervolgens wordt gecentrifugeerd. Op deze manier worden verschillende bloedcomponenten gescheiden, waaronder de bloedplaatjes. De geïsoleerde bloedplaatjes bevatten groeifactoren die essentieel zijn voor het genezingsproces van diverse letsels. Door de bloedplaatjes te concentreren, kunnen de actieve groeifactoren tot wel 6 keer vermenigvuldigd worden, wat de kans op genezing vergroot.

Hoe functioneert een PRP behandeling?

Het plasma, met een hoge concentratie bloedplaatjes (PRP), wordt geïnjecteerd in het gezicht, de hals, het decolleté en de hoofdhuid met behulp van een fijn naaldje of via microneedling. De bloedplaatjes scheiden hun groeifactoren af, wat resulteert in stimulatie van de productie van collageen, elastine en nieuwe bloedvaten. Op de hoofdhuid stimuleert dit de haargroei.

Welke aandoeningen kunnen behandeld worden met PRP?

  • Alopecia (haaruitval)
  • Actieve acne
  • Huidverjonging, versteviging, verbetering van de huidkwaliteit, hydratatie – ook bekend als de ‘Vampire Facelift’
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Traangoot
  • Littekenbehandeling

Voor deze aandoeningen zijn diverse behandelingen beschikbaar die gecombineerd kunnen worden, zoals Er-Yag en Nd-Yag laser, fillers, mesotherapie en microneedling. Tijdens het consult wordt de meest geschikte behandeling met u besproken.

Hoeveel behandelingen zijn er vereist?

Gewoonlijk zijn 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 6 weken. Daarna dient de behandeling elke 4 tot 6 maanden herhaald te worden voor optimaal resultaat.

Interesse in een PRP behandeling in Haaltert?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe PRP therapieën uw gezondheid en welzijn kunnen verbeteren!

Onze locatie