PRP behandelingen in Aalst

PRP behandelingen in Aalst

PRP behandelingen in Aalst

Ontdek onze geavanceerde PRP (Platelet Rich Plasma) behandelingen, een innovatieve vorm van regeneratieve geneeskunde die draait om het vervangen of herstellen van cellen met gezonde en functionele cellen. Dit is de toekomst van de geneeskunde: autologe biotherapie die mensen geneest met hun eigen cellen, zonder bijwerkingen, met optimale tolerantie en een enorm potentieel.

De procedure van een PRP behandeling

De behandeling start met het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed, dat vervolgens gecentrifugeerd wordt. Op deze manier worden verschillende bloedcomponenten gescheiden, zoals de bloedplaatjes. Deze geïsoleerde bloedplaatjes bevatten groeifactoren die essentieel zijn in het genezingsproces van diverse letsels. Door de bloedplaatjes te concentreren, kunnen we de actieve groeifactoren tot wel 6 keer vermeerderen, wat de kans op genezing vergroot.

Hoe werkt een PRP behandeling?

Het bloedplaatjes-rijk plasma (PRP) wordt met een fijn naaldje of via microneedling geïnjecteerd in het gezicht, de hals, het decolleté en de hoofdhuid. De bloedplaatjes geven hun groeifactoren vrij, wat leidt tot stimulatie van de productie van collageen, elastine en nieuwe bloedvaten. Op de hoofdhuid bevordert dit de haargroei.

Welke aandoeningen kunnen behandeld worden met PRP?

  • Alopecia (haaruitval)
  • Actieve acne
  • Huidverjonging, versteviging, verbetering van de huidkwaliteit, hydratatie – ook bekend als de ‘Vampire Facelift’
  • Donkere kringen onder de ogen
  • Traangoot
  • Littekenbehandeling

Voor deze aandoeningen zijn verschillende behandelingsmogelijkheden beschikbaar die gecombineerd kunnen worden, zoals Er-Yag en Nd-Yag laser, fillers, mesotherapie en microneedling. De meest geschikte behandeling wordt tijdens een consult besproken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In het algemeen zijn 3 behandelingen met een tussenperiode van 6 weken vereist. Daarna is onderhoudsbehandeling elke 4 à 6 maanden nodig voor optimaal resultaat.

Op zoek naar een PRP behandeling in Aalst?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe PRP behandelingen uw gezondheid en welzijn kunnen verbeteren!

Onze locatie