Filler behandeling in Geraardsbergen

Filler behandeling in Geraardsbergen

Filler behandeling in Geraardsbergen

Naarmate we ouder worden, onder invloed van factoren zoals leeftijd, zon, roken en erfelijkheid, vertoont onze huid tekenen van veroudering in de vorm van fijne lijntjes en rimpels.

Wat zijn fillers?

Met het verminderen van botmassa en vet in het gezicht naarmate we ouder worden, bieden fillers een effectieve oplossing voor het tegengaan van huidveroudering en volumeverlies. Fillers zijn zachte gelachtige substanties die vocht absorberen om de huid gladder en elastischer te maken. Ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten die goed door het lichaam worden verdragen.

Doel van een filler behandeling:

  • Volume herstellen bij jukbeenderen
  • Contouren van de kaaklijn verfijnen
  • Opvullen van rimpels van neus naar lippen (nasolabiale plooien)
  • Vergroten van lippen of wangen om gelaatstrekken te accentueren
  • Opvullen van afhangende mondhoeken (marionetplooien)

Fillers tonen direct resultaat dat gedurende de eerste 3 weken verder verbetert. Het effect duurt over het algemeen ongeveer 1 jaar en kan variëren per individu.

Personalisatie en toepassing

Vanwege de diverse soorten fillers die beschikbaar zijn, wordt elke patiënt op een persoonlijke manier benaderd, rekening houdend met het type rimpel en huidtype om een natuurlijke uitstraling te behouden. Bij het combineren van fillers en spierontspannende producten ontstaat een liquid facelift.

Op zoek naar een filler behandeling in Geraardsbergen?

Ontdek hoe fillers uw natuurlijke schoonheid kunnen versterken en maak vandaag nog een afspraak!

Onze locatie