Fillers

Fillers

De praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn is gevestigd in Meerbeke (regio Aalst) en wij zijn o.a. werkzaam in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Wat zijn fillers?

Moderne fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat voorkomt in ons lichaam. Een filler is een gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd om de structuur van de huid te verbeteren. Fillers zijn relatief eenvoudig aan te brengen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoefte van elke persoon. Fillers kunnen worden gebruikt om allerlei soorten rimpels te vervlakken. Dan hebben we het over lachrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Fillers worden niet enkel gebruikt om rimpels te verminderen. Ook gebruiken we fillers om het volume te vergroten of de structuur te verbeteren van bijvoorbeeld de lippen of de wangen.

Wat houdt een fillerbehandeling in?

Een fillerbehandeling kan met en zonder verdoving worden toegepast. Het hangt een beetje af van welk gebied je laat behandelen.
De behandeling op zich duurt niet zo lang. Na een 15 tot 30 minuten zijn de fillers geplaatst en zie je het resultaat.
De gel wordt met een zeer fijne naald langzaam ingebracht. Na de behandeling wordt de huid gemasseerd om een gelijkmatige verdeling te verkrijgen.

Wat zijn de resultaten?

De resultaten zijn wel langdurig maar niet permanent. Het hyaluronzuur wordt langzaam door het lichaam afgebroken. Zo kan je zelf kiezen of je de behandeling wil herhalen of niet.
Het resultaat kan tussen de 6 en de 12 maanden effectief blijven.

Wat zijn de voordelen?

Fillers kunnen helpen om de huid te hydrateren, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en volume toe te voegen aan bepaalde gebieden van het gezicht. Zo krijg je mooie resultaten en is de huid elastischer.

Contacteer ons voor meer info

Ben jij ook benieuwd naar de praktijk van Dokter Véronique Vanhoorn?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!